Od března 2015 pro Vás vytvářim facebook stránku FIN parťák.  Je to moje cesta ke snižování rodinných výdajů. Krok po kroku tam popisuji, co a jak jsem dělal a jaký to mělo přínos do našeho rozpočtu.

Když se na to dívám zpětně, byla to cesta poměrně jednoduchá. Udělal jsem si plán a ten jsem realizoval, stejně jako milion dalších úkolů v práci. Byl tam ale jeden zásadní rozdíl - musel jsem aplikovat svoje návyky z práce na činnost v domácnosti. Možná se Vám to zdá úplně jednoduché a Vy to děláte dnes a denně, ale já byl v tomto jiný. Věnoval jsem zásadní část svého času práci (přece živila naši rodinu) a zbylou část jsem věnoval rodině, protože když už jsem byl doma, tak přece nebudu ztrácet čas s domácím úřadováním. Hlavně jsem si vždycky řekl AŽ PAK... a jak by řekl jeden školitel Jakub - moje AŽPAKY rostly a rostly až jsem na ně úplně zapoměl. 

Na duben 2015 se také připravuje další výzva pro rodinné domy. Podle informací MŽP budou do podpory zařazena další opatření v oblasti C - tedy Efektivní využití zdrojů energie, což znamená dotace na zdroje tepla. V oblasti A - snižování energetické náročnosti - budou zjednodušeny podmínky. MŽP se podle Jana Kříže snaží vytvořit dlouhodobý program s pravidelnými výzvami vždy na jaře a vždy za shodných podmínek, které umožní kontinuálně pracovat na projektech budov, které mohou získat podporu.

Naším cílem je Vaše spokojenost a toho můžeme dosáhnout jen tak, že budete spokojeni po celou dobu od prvního setkání až po bydlení V našich domech. Proto jsme pro Vás připravili takovou malou exkurzi do toho co Vás čeká.